Loděnice
- Bobika
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
02. lis 2020 08:42 #5038
od Bobika
Bobika odpověděl/a na téma: Loděnice
Vypadá to velice pěkně, jen se trochu bojím, že nás při mejdanech čeká častější návštěva PČR....
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
26. říj 2020 10:20 #5037
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Loděnice
Dnes bude majitel objektu u příjezdové cesty k loděnici provádět několik sond na pozemku.
Práce nezasáhnou příjezdovou cestu k loděnici.
Současně nám doplnil archivní fotografie loděnice a příjezd k ní o další fotografii.
Když už nahlížíme do historie, připojuji fotku z původní Skvrňanské v místě, kde se odbočuje k naší loděnici.
Práce nezasáhnou příjezdovou cestu k loděnici.
Současně nám doplnil archivní fotografie loděnice a příjezd k ní o další fotografii.
Když už nahlížíme do historie, připojuji fotku z původní Skvrňanské v místě, kde se odbočuje k naší loděnici.
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
23. říj 2020 15:09 #5035
od Jirka
Rezervní žárovky jsou viditelně na polici s trofejemi v klubovně !
Vadnou žárovku jsem vyměnil a nahodil vyhozený jistič klubovny
v rozvaděči. Rovněž jsem zavřel okno v prostoru za barem (ráno už bývají mrazíky) !
Dnes při příchodu do loděnice jsem opět našel odemčená vrátka k vodě !!
Pokud způsobíte poplach stačí obratem poslat sms nebo mě prozvonit. Díky.
V klubovně a nejen tam se stále povalují různě odložené věci (loďáky, trika apod.).
Všichni máme svůj prostor k uložení věcí a není nutné s nimi obtěžovat ostatní!
K sušení je vyhrazen prostor ve velké loděnici nebo bezprostředně u svého boxu.
Díky.
Vadnou žárovku jsem vyměnil a nahodil vyhozený jistič klubovny
v rozvaděči. Rovněž jsem zavřel okno v prostoru za barem (ráno už bývají mrazíky) !
Dnes při příchodu do loděnice jsem opět našel odemčená vrátka k vodě !!
Pokud způsobíte poplach stačí obratem poslat sms nebo mě prozvonit. Díky.
V klubovně a nejen tam se stále povalují různě odložené věci (loďáky, trika apod.).
Všichni máme svůj prostor k uložení věcí a není nutné s nimi obtěžovat ostatní!
K sušení je vyhrazen prostor ve velké loděnici nebo bezprostředně u svého boxu.
Díky.
- Ludek
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
22. říj 2020 21:16 #5034
od Ludek
Ludek odpověděl/a na téma: Loděnice
Zajímavý bude, jak to bude vypadat za 100 let. Jo... Dneska dva zářezy. Zaprvé jsem vlezl do boxů, aniž bych odblokoval hlídání, načež jsem utíkal houkačku uklidnit. Dříve bylo řečeno, že když to stihneme včas, tak nikoho nevzburcujeme, ovšem to už neplatí, takže bacha na to a hnedka někomu volat, nejlépe Jirkovi Mrkosovi (kterýho jsem trochu nadzvednul, protože tam čekal vetřelce a jel mu upravit obličej). Zadruhé mi prdla žárovka, když jsem si chtěl rozsvítit v kumbálku za barem (jsem si říkal, že tam třeba bude pivo ). Žárovku jsem sice vyšrouboval a dal ji na ledničku, ale nevím, kde jsou náhradní. Plís, někdo to za mě ošetřete. Díky, Luděk.
- Šuk
- Fresh Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
22. říj 2020 11:39 - 22. říj 2020 20:36 #5032
od Jirka
V dubnu letošního roku jsem vás informoval, že dům, který sousedí s pozemkem sloužícím jako přístupová cesta k loděnici má nového nabyvatele (viz. níže).
Vzhledem k tomu, že došlo v krátkém sledu k opakovanému poškození vjezdových vrat, která budou v budoucnu sloužit i novému nabyvateli, požádal jsem jej o vyjádření v jakém stadiu je příprava úprav domu a s tím související úprava vjezdu, abychom co nejdříve vrata lépe zabezpečili.
Majitel již má zpracovanou studii včetně řešení využití a přístupu. V současné době se po původním souhlasném stanovisku města jednání komplikují a stále nejsou u konce. Navíc jednání přerušila karanténa.
Záměr je využít spodní podlaží u řeky jako stání pro auta s příjezdem. Tím by se kromě vjezdových vrat kultivovala plocha mezi domem a řekou...
Pro představu přikládám několik náhledů.
(Duben 2020)
Informativně pro členy!
Aktuálně vás mohu informovat o novém majiteli domu po panu Raisovi (ano, to je ten, co nás kdysi "oblažoval" svými stížnostmi).
Jedná se o dům začínající od činžovního domu u vjezdu do loděnice, který končí u skladu za naší loděnicí.
Nového nabyvatele znám a myslím, že naše sousedství bude bezproblémové.
Možná už v květnu začne s úpravami domu u kterého zřejmě přistaví jedno patro.
Bude rovněž využívat pozemek, který slouží k příjezdu k loděnici.
Je ochotný se podílet na údržbě pozemku a při jednání přislíbil řešit i vjezdová vrata s pohonem na dálkové ovládání....
My jsme to dříve řešili, ale i s ohledem na nákladnost zatím neupravovali. Jemu se nápad líbí a slíbil ho po domluvě s námi řešit.
Vzhledem k tomu, že došlo v krátkém sledu k opakovanému poškození vjezdových vrat, která budou v budoucnu sloužit i novému nabyvateli, požádal jsem jej o vyjádření v jakém stadiu je příprava úprav domu a s tím související úprava vjezdu, abychom co nejdříve vrata lépe zabezpečili.
Majitel již má zpracovanou studii včetně řešení využití a přístupu. V současné době se po původním souhlasném stanovisku města jednání komplikují a stále nejsou u konce. Navíc jednání přerušila karanténa.
Záměr je využít spodní podlaží u řeky jako stání pro auta s příjezdem. Tím by se kromě vjezdových vrat kultivovala plocha mezi domem a řekou...
Pro představu přikládám několik náhledů.
(Duben 2020)
Informativně pro členy!
Aktuálně vás mohu informovat o novém majiteli domu po panu Raisovi (ano, to je ten, co nás kdysi "oblažoval" svými stížnostmi).
Jedná se o dům začínající od činžovního domu u vjezdu do loděnice, který končí u skladu za naší loděnicí.
Je ochotný se podílet na údržbě pozemku a při jednání přislíbil řešit i vjezdová vrata s pohonem na dálkové ovládání....
My jsme to dříve řešili, ale i s ohledem na nákladnost zatím neupravovali. Jemu se nápad líbí a slíbil ho po domluvě s námi řešit.
Poslední úprava: 22. říj 2020 20:36 od Jirka.
- Pulec
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
29. zář 2020 19:37 #5021
od Pulec
Pulec odpověděl/a na téma: Loděnice
Ahoj,
náš Ondra zapoměl u trampolíny hodinky s modrým páskem. Prej je našla Helča a dala do klubovny, tam jsem je ale nenašel. Nevíto o nich někdo něco víc? Díky Pulec
náš Ondra zapoměl u trampolíny hodinky s modrým páskem. Prej je našla Helča a dala do klubovny, tam jsem je ale nenašel. Nevíto o nich někdo něco víc? Díky Pulec
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
21. zář 2020 12:48 - 25. zář 2020 15:14 #5018
od Jirka
Na náš podnět by mělo Povodí v tomto týdnu odstranit padlé stromy nad a pod loděnicí.
Přislíbili i poražení stromu vpravo těsně nad soutokem s Vejprnickým potokem, který sice ještě
stojí, ale je značně poškozený a představuje reálnou hrozbu projíždějícím lodím (zvláště při větrnějším počasí).
Pokud si půjdete zajezdit v době prováděných prací, věnujte prosím zvýšenou pozornost
a řiďte se případnými pokyny pracovníků Povodí!
Díky Jirka
Přislíbili i poražení stromu vpravo těsně nad soutokem s Vejprnickým potokem, který sice ještě
stojí, ale je značně poškozený a představuje reálnou hrozbu projíždějícím lodím (zvláště při větrnějším počasí).
Pokud si půjdete zajezdit v době prováděných prací, věnujte prosím zvýšenou pozornost
a řiďte se případnými pokyny pracovníků Povodí!
Díky Jirka
Poslední úprava: 25. zář 2020 15:14 od Jirka.
- Martin
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
18. zář 2020 22:38 #5017
od Martin
Martin odpověděl/a na téma: Loděnice
Dnes jsem nechal za vlekem prasklou pneumatiku, už se mi nevešla do auta. Při nejbližší příležitosti ji odvezu.
- moucha
- Senior Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
03. zář 2020 11:21 #5013
od moucha
moucha odpověděl/a na téma: Loděnice
Ve středu jsem se stal opětovným otcem tak to přijďte zapít. Zvu vás na oslavu narození Magdalenky.
termín sobota 5.9 odpoledne / večer (po návratu z Úhlavy).
Moucha
termín sobota 5.9 odpoledne / večer (po návratu z Úhlavy).
Moucha
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
14. čvc 2020 14:36 #5011
od Jirka
Dnes jsem provedl postrik plevele na hřišti a chodnicich. I když to asi nehrozí-nevytrhavejte jej (jde to stejne blbě), do týdne zezloutne a později uschne.
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
28. kvě 2020 16:23 #5010
od Jirka
Dnes (čtvrtek 28.5.) ráno byl zase roztažený slunečník u stolů.
Stahujte jej prosím!
Při větrném počasí jako je v posledních dnech hrozí,
že jej vítr zničí a navíc poškodí např. blízká okna klubovny.
Díky.
Stahujte jej prosím!
Při větrném počasí jako je v posledních dnech hrozí,
že jej vítr zničí a navíc poškodí např. blízká okna klubovny.
Díky.
Poděkovali: Lubošek
- Ludek
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
18. kvě 2020 13:13 #5008
od Ludek
Pro zajímavost - možná to znáte, ale tohle je německé dívčí lyceum:
akon.onb.ac.at/#center=u2cdbrzdczuu&zoom=16&id=AKON_AK042_324
- Ludek
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
13. kvě 2020 10:20 #5006
od Ludek
Když jsem dneska ráno odcházel, tak jsem zamykal a v pravejch vratech od loděnice byly klíče. Mám je u sebe. 605 202 116. Ještě se tam stavím kolem pátý odpoledne. středa 13.05.2020.
- Ludek
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
02. kvě 2020 19:16 #5004
od Ludek
Právě se Kubovi narodil synek, jedenáctýho května se rozvolňuje omezení, dvanáctýho května mi má přijít první důchod, takže to všechno je samozřejmě důvod k pořádné oslavě. Přivezu pivo, víno i kořalku. Pít se začne 12.května někdy kolem pátý hodiny.
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
29. dub 2020 09:41 #5003
od Jirka
Informativně pro členy!
(To, aby jste se nedivili, co tam dělají )
(To, aby jste se nedivili, co tam dělají )
- Ludek
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
06. dub 2020 11:40 #4992
od Ludek
Už se to blíží, ale závisí to na tom, jestli nebude nouzový stav posunut ještě za 11.květen. Pokud ne, tak mi má někdy uprostřed května přijít první důchod. A to je určitě důvod k oslavě. Mám pro tento účel slušné zásoby piva, vína i kořalky. Samozřejmě vím, že mají všichni rezervované víkendy, takže bych dal echo na nejbližší pracovní den. Prostě mávnu a řeknu teď a přivezu tekuté občerstvení. A kdo bude mít chuť nebo žízeň, tak přijde.
- Šuk
- Fresh Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
02. dub 2020 17:10 #4990
od Jirka
Ano, raději jsem to zrušil.
Nový termin bude vyhlášen podle aktuální situace.
Diky.
Nový termin bude vyhlášen podle aktuální situace.
Diky.
- Šuk
- Fresh Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
10. úno 2020 18:30 - 10. úno 2020 18:36 #4981
od Jirka
Poslední úprava: 10. úno 2020 18:36 od Jirka.
- Dominik
- Fresh Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
31. říj 2019 15:01 - 31. říj 2019 15:02 #4965
od Dominik
Dominik odpověděl/a na téma: Loděnice
Ahoj,
mohla by mi ta dobrá duše, která si vzala můj spacák, co jsem měl pověšený na dveřích u boxu od půlky srpna poté, co mi ho tam pověsil Adam, já pak nebyl asi 6 týdnů v boxu a nebyl tam, tak jestli by mi to mohla vrátit, docela bych ho potřeboval už, děkuju...
Každopádně, ale, stejně tak prosím další dobrou duši, která mi vzala z velké loděnice ramínko s trikem a kraťasy od Hika a ručníkem, aby mi to taky vrátila, protože pardon, ale tohle mě už sere. Protože ono nestačí, že mi někdo z klubovny ukradl kšiltovku, když jsem si ji tam jen na víkend nechal na věšáku. Nestačí, že si nějakej kretén vzal moje vysvědčení ze třeťáku (fakt nechápu na co...) co jsem si na dobu tábora nechal v klubovně. K tomu teď ještě spacák. Mám dojem, že v tomhle bychom si mohli věřit, když máme v jedné místnosti lodě za X tisíc, k tomu tam X lidí má pověšeno hydro, tak bych čekal, že když přijdu do loděnice a chci jít pádlovat, tak budu mít věci tam kde jsem je nechal a ne, že se pak budu jak kretén doprošovat vlastních věcí...
A jestli to někdo jen někam uklidil, tak se omlouvám, ale v tom případě jestli by mi to mohl nechat někde kde se k tomu dostanu.
Děkuju
Dominik
mohla by mi ta dobrá duše, která si vzala můj spacák, co jsem měl pověšený na dveřích u boxu od půlky srpna poté, co mi ho tam pověsil Adam, já pak nebyl asi 6 týdnů v boxu a nebyl tam, tak jestli by mi to mohla vrátit, docela bych ho potřeboval už, děkuju...
Každopádně, ale, stejně tak prosím další dobrou duši, která mi vzala z velké loděnice ramínko s trikem a kraťasy od Hika a ručníkem, aby mi to taky vrátila, protože pardon, ale tohle mě už sere. Protože ono nestačí, že mi někdo z klubovny ukradl kšiltovku, když jsem si ji tam jen na víkend nechal na věšáku. Nestačí, že si nějakej kretén vzal moje vysvědčení ze třeťáku (fakt nechápu na co...) co jsem si na dobu tábora nechal v klubovně. K tomu teď ještě spacák. Mám dojem, že v tomhle bychom si mohli věřit, když máme v jedné místnosti lodě za X tisíc, k tomu tam X lidí má pověšeno hydro, tak bych čekal, že když přijdu do loděnice a chci jít pádlovat, tak budu mít věci tam kde jsem je nechal a ne, že se pak budu jak kretén doprošovat vlastních věcí...
A jestli to někdo jen někam uklidil, tak se omlouvám, ale v tom případě jestli by mi to mohl nechat někde kde se k tomu dostanu.
Děkuju
Dominik
Poslední úprava: 31. říj 2019 15:02 od Dominik.
- Wally
- Autor tématu
- Platinum Boarder
- Creek style foreva... Zet - Director
25. bře 2019 21:22 #4931
od Wally
Wallderámo
Wally odpověděl/a na téma: Loděnice
Vážení, po brigádě 6.4. jste všichni srdečně zváni na oslavu 60. SMČ a 30. Wallyho. Něco popijeme, něco vogrilujem a když bude dobré počasí, tak dáme nohec. Wally, SMČ
Wallderámo
- Ludek
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
20. úno 2019 09:01 #4928
od Ludek
Už jsem se chtěl kát, že jsem to mohl bejt já, ale byl jsem tam v pondělí ráno a mám dojem, že jsem je zamykal.
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
20. úno 2019 08:55 #4927
od Jirka
Úterý 19.2.2019 v cca 14,30 hod. jsem našel odemčená vrátka k řece !
Moderátoři: Jirka, Bobika, Bařka
Vygenerováno za 1.386 sekund