Loděnice
- Martin
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
06. čvc 2015 14:41 #4539
od Martin
Martin odpověděl/a na téma: Loděnice
Ahoj, už nějakou dobu postrádám své křesílko (to s tou zvedací podnožkou). Je to jeden z posledních kusů a už se nedá sehnat, tak by mě mrzelo, kdybych o něj takhle přišel. Nevíte o něm někdo? Možná jsem ho nechal v nějakém autě po akci.
Díky
M.
Díky
M.
- Bobika
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
29. čvn 2015 09:05 #4537
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Loděnice
Ano, pozemek je ve vlastnictví města a máme jej v dlouhodobém pronájmu (mimochodem nachází se přímo pod plánovanou trasou průtahu). I kdyby byl náš, stejně se k tomu vyjadřuje (v tomto případě kvůli záplavovému území/?/) protipovodňová komise či jak si ten orgán říká...
Jisté řešení by se našlo tj. umístit kontejner za plot v zadní části našeho pozemku v areálu Radčická 4. Zadní brankou, která vede po svahu k řece je to k playspotu cca 100m.
Dotaz na Boba: Máš možnost zajistit transport vč. složení a kolik by to stálo?
Jisté řešení by se našlo tj. umístit kontejner za plot v zadní části našeho pozemku v areálu Radčická 4. Zadní brankou, která vede po svahu k řece je to k playspotu cca 100m.
Dotaz na Boba: Máš možnost zajistit transport vč. složení a kolik by to stálo?
- Lukasek
- Junior Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
28. čvn 2015 21:22 #4536
od Lukasek
Lukasek odpověděl/a na téma: Loděnice
Odpovědná pracovnice musí souhlasit s umístěním kontejneru? On je ten pozemek ve vlastnictví města?
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
27. čvn 2015 08:34 #4535
od Jirka
Zamykatelný kontejner by byl určitě odolný proti různým vpádům nenechavců, kteří se v těchto místech často pohybují. Jak jsme hovořili, pozemek je blízko řeky a vyjadřují se k tomu "protipovodňové orgány" ..............a to je problém.
(viz. zápis výboru z 9.4.2015)
-chatku x kontejner k playspotu pro uložení lodí, aby se nemusely stále převážet či přenášet. Už jsme řešili (měli jsme možnost získat chatku), nesouhlas odpovědné pracovnice UMO Plzeň 3, zkusíme přes Ríšu Havelku. Jinak možnost lépe zajistit stávající chatku na pozemku u playspotu proti vloupání a ukládat lodě tam (kapacita cca 6-8 lodí).
(viz. zápis výboru z 9.4.2015)
-chatku x kontejner k playspotu pro uložení lodí, aby se nemusely stále převážet či přenášet. Už jsme řešili (měli jsme možnost získat chatku), nesouhlas odpovědné pracovnice UMO Plzeň 3, zkusíme přes Ríšu Havelku. Jinak možnost lépe zajistit stávající chatku na pozemku u playspotu proti vloupání a ukládat lodě tam (kapacita cca 6-8 lodí).
- Bobika
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
- Wally
- Autor tématu
- Platinum Boarder
- Creek style foreva... Zet - Director
26. kvě 2015 21:21 #4523
od Wally
Wallderámo
Wally odpověděl/a na téma: Loděnice
2moucha: Pěkný, asi sis přečetl broužuru "Jak se stát zahrádkářem", ale to co si předvedl na tý jabloni, tak to nemá nic společnýho s jarním střihem. Nejsilnější větvě sou tam o průměru dvou centimetrů, takže si myslim, že jen tak nezaroste. Do léta vůbec ne.
Možná když něco děláš(hlavně teda v loděnici), tak přemejšlej, viz. přikládání do ohně, když chceme grilovat a ty tam nahrneš pyramidu mokrého dříví apod.
No nic. Poučíme se z toho a příště budeme moudřejší.
Možná když něco děláš(hlavně teda v loděnici), tak přemejšlej, viz. přikládání do ohně, když chceme grilovat a ty tam nahrneš pyramidu mokrého dříví apod.
No nic. Poučíme se z toho a příště budeme moudřejší.
Wallderámo
- Ludek
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
25. kvě 2015 15:22 #4522
od Ludek
Ludek odpověděl/a na téma: Loděnice
Nerozumím ovocnejm stromům a nevím, kdy se mají prořezávat. Ale vím, že se každej k vrátkům k vodě dostával normálně. Ten stromek jsem sázel já a dával jsem ho tam s rozumnou rezervou. Uvítal bych, kdyby se podobný zásah aspoň se mnou předem probral a ne že se jen tak někdo rozhodne, že zrovna jemu něco vadí. Předešlo by se nepříjemnostem.
- moucha
- Senior Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
25. kvě 2015 14:38 #4521
od moucha
moucha odpověděl/a na téma: Loděnice
k jabloni: Wally, ovocné stromy bývá zvykem stříhat každoročně. Někteří volí podzimní, já preferuji jarní termín. Po střihu nějakou dobu trvá než na stromě opětovně vyrostou nové výhony. Takže do léta zaroste.
K Šukovu způsobu prořezání před x-lety pouze to, že tak jsem viděl stříhat pouze akáty na Doubravce ne však jabloně.
Myslím, že si v sobotu v loděnici byl, proto mě překvapuje tvoje reakce tady.
M.
K Šukovu způsobu prořezání před x-lety pouze to, že tak jsem viděl stříhat pouze akáty na Doubravce ne však jabloně.
Myslím, že si v sobotu v loděnici byl, proto mě překvapuje tvoje reakce tady.
M.
- moucha
- Senior Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
25. kvě 2015 14:28 #4520
od moucha
moucha odpověděl/a na téma: Loděnice
Ahoj,
ANO úpravu jsem provedl já s cílem dostat se normálně k vrátkům na vodu.
ANO úpravu jsem provedl já s cílem dostat se normálně k vrátkům na vodu.
- Wally
- Autor tématu
- Platinum Boarder
23. kvě 2015 21:35 #4519
od Wally
Wallderámo
Mam za to, že se do toho takhle pustil Moucha. Stejně jako do tý jabloně. Tu naposledy vošmikal Šuk před lety, ale jak vypadá teďka, tak to je votřesný. Taky nechápu, že se do toho takhle sere
Wallderámo
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
23. kvě 2015 14:33 - 23. kvě 2015 14:57 #4518
od Jirka
Všiml jsem si a nechápu, proč se teď do něj někdo hrabal (a ještě takhle).......muselo to být během minulého víkendu.
P.S.
V minulosti jsem jej párkrát někde zastřihl, aby tam zhoustl, ale nikdy nevypadal takhle.
P.S.
V minulosti jsem jej párkrát někde zastřihl, aby tam zhoustl, ale nikdy nevypadal takhle.
Poslední úprava: 23. kvě 2015 14:57 od Jirka.
- Ludek
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
22. kvě 2015 12:43 #4517
od Ludek
Ludek odpověděl/a na téma: Loděnice
Ještě o PG jsem měl dojem, že ten stříbrnej smrk u vrátek, kterej jsem sázel před nějakejma 10-15 rokama, vypadá pěkně. Dneska jsem koukal, že se ho taky podařilo zmrzačit. Na solitérech je nejhezčí, že mají větve až na zem a skoro pod ně není vidět. Docela pěkně tam měl dělat optický předěl. Mně prostě uniká, proč do něho někdo musel hrabat.
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
10. kvě 2015 21:28 - 10. kvě 2015 22:18 #4511
od Jirka
Rozpěrná tyč je vypadlá od loňského podzimu (tedy nic nového) a jsem domluvený na opravě. Firma jen pozapomněla a já neurgoval. Nicméně mám to stále na seznamu věcí k řešení, ostatně jako řadu dalších....akutnějších
Poslední úprava: 10. kvě 2015 22:18 od Jirka.
- Wally
- Autor tématu
- Platinum Boarder
10. kvě 2015 20:56 #4510
od Wally
Wallderámo
Vážení návštěvníci loděnice, aspoň Ti, kteří tam chodí. Rád bych upozornil na velké nebezpečí v areálu. Již loni si pár lidí všimlo, že rozpěrné tyče(ty úplně nahoře) na NOVÉM plotě nejsou ve svých pozicích, jak by mělo být a plnit tím svou funkci. Včera jsem objevil proč to tak je a chtěl bych na to upozornit! Kuna, která je hned vedle ohniště je úplně vyviklaná a proto je vychýlená(padá) směrem do řeky. Proto jsou ty rozpěrky nahoře vysunuté a jednoduše to nefunguje.
Základ, ve kterém je ta kuna usazená je málo hluboký a vzhledem výšce kuny, je to velká páka a nedrží to, jak má. Jednoduše řečeno, ten kdo to dělal, tak to "vodfláknul"!
Tímto chci apelovat na Jirku resp. na firmu, která zhotovovala tuto zakázku. Bylo by dobré to dát do pořádku, protože postupem času se to zlepšovat nebude. nevidím důvod, proč bychom to měli opravovat my, když to za to vylepili tolik peněz.
Ber to prosím jako upozornění abychom předešli nějakému úrazu.
Základ, ve kterém je ta kuna usazená je málo hluboký a vzhledem výšce kuny, je to velká páka a nedrží to, jak má. Jednoduše řečeno, ten kdo to dělal, tak to "vodfláknul"!
Tímto chci apelovat na Jirku resp. na firmu, která zhotovovala tuto zakázku. Bylo by dobré to dát do pořádku, protože postupem času se to zlepšovat nebude. nevidím důvod, proč bychom to měli opravovat my, když to za to vylepili tolik peněz.
Ber to prosím jako upozornění abychom předešli nějakému úrazu.
Wallderámo
- Pulec
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
05. kvě 2015 13:15 #4504
od Pulec
Pulec odpověděl/a na téma: Loděnice
ahoj Jirko, ty vratka to mas pravdu, to zanedbavam. To se polepsim. A malou lodenici jsem nekontroloval, pac mam lod ve velky. Ja to Michalovi vysvetlim
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
04. kvě 2015 20:13 #4502
od Jirka
Protože stále zapomínáte, znovu připomínám, že při odchodu na vodu si při opouštění loděnice počínáme jako když odcházíme domů tj. zkontrolujeme uzamčení všech vchodů, vypnutí světel atd.
Dnes v cca 18 hod. jsem se na vodě potkal s malou skupinkou, která odjížděla na playspot. Když jsem dorazil do loděnice, byla zde odemčená vrátka k příjezd.cestě a otevřené dveře do malé loděnice. Pro nenechavé pohodlná samoobsluha....
Z této skupiny šli jako poslední na vodu Michal a Pulec, krátce před nimi Nikola a Ondra.
Ještě jedna poznámka. Kdosi během odpoledne otevřel slunečník, ale zapomněl jej zavřít, což se nám může kdykoliv vymstít, že si jej v případě naší nepřítomnosti "podá" vítr a zničí to nejen jej, ale i okna klubovny za ním.....
Dnes v cca 18 hod. jsem se na vodě potkal s malou skupinkou, která odjížděla na playspot. Když jsem dorazil do loděnice, byla zde odemčená vrátka k příjezd.cestě a otevřené dveře do malé loděnice. Pro nenechavé pohodlná samoobsluha....
Z této skupiny šli jako poslední na vodu Michal a Pulec, krátce před nimi Nikola a Ondra.
Ještě jedna poznámka. Kdosi během odpoledne otevřel slunečník, ale zapomněl jej zavřít, což se nám může kdykoliv vymstít, že si jej v případě naší nepřítomnosti "podá" vítr a zničí to nejen jej, ale i okna klubovny za ním.....
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
15. dub 2015 09:39 #4495
od Jirka
Pro vaši informaci (kdyby jste se divili či hledali), v úterý 14.04.2015 jsme aktualizovali uložení lodí v malé a velké loděnici včetně přehledu. Prosím o jeho respektování a zprávu v případě nějakých změn.
Díky Jirka.
Díky Jirka.
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
25. bře 2015 19:51 #4481
od Jirka
Ve středu v 18,10 hod. jsem našel dokořán vjezdová vrata k loděnici a malá vrátka u loděnice. V areálu loděnice byla odemčená malá loděnice. Nečekám, že se někdo přizná, tak si alespoň "šáhni do svědomí", protože je mi celkem jedno, jak se chováš ke svému majetku, ale v tomto případě vystavuješ riziku zcizení apod. i majetek ostatních!!
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
25. bře 2015 08:59 #4480
od Jirka
Přívod vody je opraven.............
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
24. bře 2015 13:47 #4479
od Jirka
Dnes jsem zjistil, že v loděnici neteče voda. Po závadě pátráme a v případě, že vám nepoteče, nezapomeňte zavřít kohoutky. Díky.
- Wally
- Autor tématu
- Platinum Boarder
19. bře 2015 15:28 #4478
od Wally
Wallderámo
Holahola PG2015 volá. Do kalendáře sem pověsil propozice a tabulku pro on-line přihlašování. Těším se na Vás, jak si to "rozdáme"
Wallderámo
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
24. lis 2014 16:28 #4443
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Pulcoviny
Nerad "prudím", ale neuběhla příliš dlouhá doba od posledního zjištění závady (vyvrácená vjezdová vrata do loděnice-viz.předchozí příspěvek) a dnes tj. v pondělí 24.11.2014 jsem v dopoledních hodinách zhášel výbojku na loděnici mládeže. Nejspíš svítila od neděle, proto, kdo jste tam včera byl, sáhněte si do svědomí...
Protože zdaleka nejde jen o poslední oznámené případy, využiji příležitosti, a
prosím všechny členy, aby při odchodu z loděnice zkontrolovali uzamknutí všech vstupů a vypnutí všech spotřebičů (to vám ostatně ukládá řád loděnice).
Např. již 2.11. tj. den po brigádě a následné oslavě Pulcovo narozenin jsem v podvečer našel odemčená vrátka do loděnice, perfektně uklizenou klubovnu-leč odemknutou a s nezajištěnými okny. Od té doby jsem již 2x zamykal velkou loděnici, šatny a vrátka k vodě. Nemám problém to zkontrolovat, ale nejsem tam pořád a jednou bude zloděj nebo vandal rychlejší a protože mám příležitost některá individua sledovat pod okny, ujišťuji vás, že jich není málo a obava je na místě.
Díky
Protože zdaleka nejde jen o poslední oznámené případy, využiji příležitosti, a
prosím všechny členy, aby při odchodu z loděnice zkontrolovali uzamknutí všech vstupů a vypnutí všech spotřebičů (to vám ostatně ukládá řád loděnice).
Např. již 2.11. tj. den po brigádě a následné oslavě Pulcovo narozenin jsem v podvečer našel odemčená vrátka do loděnice, perfektně uklizenou klubovnu-leč odemknutou a s nezajištěnými okny. Od té doby jsem již 2x zamykal velkou loděnici, šatny a vrátka k vodě. Nemám problém to zkontrolovat, ale nejsem tam pořád a jednou bude zloděj nebo vandal rychlejší a protože mám příležitost některá individua sledovat pod okny, ujišťuji vás, že jich není málo a obava je na místě.
Díky
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
21. lis 2014 15:36 #4440
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Pulcoviny
Zdálo by se to možná zbytečné znovu připomínat, ale vzhledem k tomu, že zase někdo naboural vjezdová vrata do loděnice, znovu připomínám, že cesta k vratům někdy klouže i v létě natož pak v zimním období (a to nemusí mrznout!)
Zastavujte nahoře nad svahem a po otevření vrat k nim teprve opatrně sjíždějte!! Děkuji
Zastavujte nahoře nad svahem a po otevření vrat k nim teprve opatrně sjíždějte!! Děkuji
- Pulec
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
15. říj 2014 21:50 #4427
od Pulec
Pulec odpověděl/a na téma: Pulcoviny
Přátelé kamarádi, poďte se mnou odslavit narozky v sobotu po brigádě v loděnici. Program tradiční: voheň, pivo, eintopf ,vzpomínky na mládí, pád do vody...
Moderátoři: Jirka, Bobika, Bařka
Vygenerováno za 1.495 sekund