Loděnice
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
22. kvě 2016 08:37 #4655
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Loděnice
Brigádu jsem vám zapsal.
Rozbitá láhev sektu je tam od tvého loňského úklidu ledničky, kdy jsem na to upozornil (viz. Téma- Loděnice 17.8.2015).
Rozbitá láhev sektu je tam od tvého loňského úklidu ledničky, kdy jsem na to upozornil (viz. Téma- Loděnice 17.8.2015).
- Wally
- Autor tématu
- Platinum Boarder
- Creek style foreva... Zet - Director
19. kvě 2016 20:42 #4653
od Wally
Wallderámo
Wally odpověděl/a na téma: Loděnice
Ještě k PG, někdo tam nechal rozsekaný šampus a lednička přes jaro pěkně vykvetla. Takže jsem to umyl a rád bych si připsal hodinu brigádu. Potom Kubánec, Pulec a já jsme stavěli dvě hodiny trampolínu, tak jestli se to může zapsat taky. Děkuju
Wallderámo
- Wally
- Autor tématu
- Platinum Boarder
19. kvě 2016 14:52 #4651
od Wally
Wallderámo
To Kubáncovi bylo málo pif na PG, tak si chladil Prazdroje v řeče, až je tam nechal
Wallderámo
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
19. kvě 2016 08:23 #4650
od Jirka
Včera jsem při večerní obhlídce loděnice našel na lavičce tašku s čelovkou a baterkou a triko s dlouhým rukávem. Dále jsem našel odemčená vrátka, odkryté pískoviště (vězte, že tam kočky procházejí a co nepěkného svými výkaly roznášejí netřeba zdůrazňovat) a to nejdůležitější , při zalévání jsem v řece objevil část balení plechovek Prazdroje. Nalezené věci najdete v klubovně.
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
17. kvě 2016 08:28 - 17. kvě 2016 08:30 #4647
od Jirka
Při demontáži staré trampolíny (museli jsme ji rozřezat na díly) jsme bohužel museli vytáhnout i ukotvení v betonu, protože z něj nešlo "nohy" trampolíny vytáhnout.
Dokud nebude trampolína rovně, neskákal bych na ni. Je tu větší riziko úrazu a konstrukce je jinak namáhaná (deformace).
Postavit ji chtěl Jára, alespoň na něj něco zbylo
Dokud nebude trampolína rovně, neskákal bych na ni. Je tu větší riziko úrazu a konstrukce je jinak namáhaná (deformace).
Postavit ji chtěl Jára, alespoň na něj něco zbylo
Poslední úprava: 17. kvě 2016 08:30 od Jirka.
- Pulec
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
16. kvě 2016 12:57 #4646
od Pulec
Pulec odpověděl/a na téma: Loděnice
nemáš zač, ale ještě by jí to chtělo dát do vodováhy a zabetonovat. nehlásí se někdo?
- Michal H.
- Fresh Boarder
- ZET-TORO
16. kvě 2016 12:48 #4645
od Michal H.
Železný-Wigo 2008-2009
Robson-Sportster 2009-2010
Riot-Magnum 72 2010-2010
Blistick-RAD 185 2010-2011
Riot-Magnum 80 2010-.2012
Blistick-RAD 185 2011-2013
Liquidlogic-Stomper 80 2012-2014
Zet-Sago 2013-2016
Liquidlogic-Stomper 80 2014-2015
Waka-Tuna 2015-2016
Zet-Toro 2016-
Michal H. odpověděl/a na téma: Loděnice
Musím poděkovat lidem, kteří postavili trampolínu. Hopsá se na ní super.
Železný-Wigo 2008-2009
Robson-Sportster 2009-2010
Riot-Magnum 72 2010-2010
Blistick-RAD 185 2010-2011
Riot-Magnum 80 2010-.2012
Blistick-RAD 185 2011-2013
Liquidlogic-Stomper 80 2012-2014
Zet-Sago 2013-2016
Liquidlogic-Stomper 80 2014-2015
Waka-Tuna 2015-2016
Zet-Toro 2016-
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
05. kvě 2016 20:26 #4640
od Jirka
Díky, ve středu jsme se domluvili s Járou a Lídou, že se do toho dají v pondělí 9.5.
- Wally
- Autor tématu
- Platinum Boarder
05. kvě 2016 17:50 #4639
od Wally
Wallderámo
Mluvil sem s Kájou a sme domluvený, že v týdnu dáme nohec a spojíme to se stavbou.
Wallderámo
- Pulec
- Expert Boarder
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
05. kvě 2016 12:44 #4638
od Pulec
Pulec odpověděl/a na téma: Loděnice
ahoj Jirko, navrhuju příští víkend ve volných chvílích během Pilsen Games
tam by se asi našlo dost rukou
tam by se asi našlo dost rukou
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
04. kvě 2016 09:20 #4637
od Jirka
Nová trampolína včera dorazila a je třeba ji instalovat.
Předpokládám zvýšený zájem především z řad těch, kteří ji více využívají nebo o to měli zájem. Domluvte se 2-4 lidé a potvrďte, kdy se do toho dáte, abych vám ji předal. Díky.
Předpokládám zvýšený zájem především z řad těch, kteří ji více využívají nebo o to měli zájem. Domluvte se 2-4 lidé a potvrďte, kdy se do toho dáte, abych vám ji předal. Díky.
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
11. dub 2016 10:08 #4619
od Jirka
Dnes ráno proběhl úklid břehu v prostoru nad loděnicí (těsně nad soutokem s Vejprnickým potokem). Značný nepořádek, který zde zůstal po loňském táboření bezdomovců zmizel a prosím všechny, pokud by se měla situace z předchozího roku opakovat, aby telefonicky nebo emailem hned informovali a mohli jsme tak podobnému stavu předejít.
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
23. bře 2016 13:50 #4614
od Jirka
Dnes jsem jednal s ing. Douděrovou ze Správy veřejného statku a dohodli jsme se, že zajistí v co nejkratším čase úklid břehu (po loňském táboře bezdomovců) těsně nad soutokem s Vejprnickým potokem. Do té doby se raději tomuto místu vyhýbejte (štěnice, injekční stříkačky atd.).
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
03. bře 2016 12:10 - 05. bře 2016 13:01 #4613
od Jirka
Je tu příležitost odpracovat si samostatně část brigádnických hodin letošního roku !
Povodí Berounky nám nechalo u přístupové cesty k loděnici pár koleček dřeva, které by bylo dobré odklidit do loděnice dříve, než nás někdo předejde a odveze si to domů. Dobrovolník nebo -níci nechť dřevo navozí k vleku u malé loděnice (už tam nějaké špalky jsou). Počet odpracovaných hodin můžete napsat do přehledu na nástěnce v dílně nebo mi poslat zprávu.
Díky Jirka.
Povodí Berounky nám nechalo u přístupové cesty k loděnici pár koleček dřeva, které by bylo dobré odklidit do loděnice dříve, než nás někdo předejde a odveze si to domů. Dobrovolník nebo -níci nechť dřevo navozí k vleku u malé loděnice (už tam nějaké špalky jsou). Počet odpracovaných hodin můžete napsat do přehledu na nástěnce v dílně nebo mi poslat zprávu.
Díky Jirka.
Poslední úprava: 05. bře 2016 13:01 od Jirka.
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
05. led 2016 08:18 #4599
od Jirka
Zdá se to možná zbytečné znovu připomínat, ale vzhledem k tomu, že se každoročně někomu "povede" nabourat vjezdová vrata do loděnice, znovu připomínám, že cesta k vratům někdy klouže i v létě natož pak v zimním období a to nemusí mrznout !
Proto: Zastavujte nahoře nad svahem a po otevření vrat k nim teprve opatrně sjíždějte!!
Díky
Proto: Zastavujte nahoře nad svahem a po otevření vrat k nim teprve opatrně sjíždějte!!
Díky
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
21. říj 2015 09:27 #4590
od Jirka
Zdá se to možná zbytečné znovu připomínat, ale vzhledem k tomu, že se každoročně někomu "povede" nabourat vjezdová vrata do loděnice, znovu připomínám, že cesta k vratům někdy klouže i v létě natož pak v zimním období a to nemusí mrznout !
Díky
Díky
- Wally
- Autor tématu
- Platinum Boarder
18. srp 2015 10:45 #4552
od Wally
Wallderámo
Skoda, ze vsichni o vikendu jedeme na devils. takze se na to budeme moc vrhnout az v pondeli. Ja sem teda konkretne do utery pryc a ve stredu bych si rad kopnul
Wallderámo
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
18. srp 2015 09:51 #4551
od Jirka
V pátek 21.8. konečně přivezou antuku na hřiště v loděnici. Do té doby by bylo dobré jej vyplít z nejhoršího. Antuku pak bude třeba rovnoměrně rozprostřít na plochu. což je příležitost, jak si odpracovat brigádu. Díky
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
17. srp 2015 10:51 #4550
od Jirka
Ok, díky.
V neděli navečer jsem do lednice koukal a byla v ní rozbitá láhev sektu a nějaké vlhko?! Pospíchal jsem a proto jsem nechal alespoň otevřené dveře, aby to vyschlo.........
V neděli navečer jsem do lednice koukal a byla v ní rozbitá láhev sektu a nějaké vlhko?! Pospíchal jsem a proto jsem nechal alespoň otevřené dveře, aby to vyschlo.........
- Wally
- Autor tématu
- Platinum Boarder
17. srp 2015 10:40 #4549
od Wally
Wallderámo
Lednici(ne podle dohody) sme s martinem odvezli v sobotu. Napsali sme si za to hodinu brigady plus ja sem se dal venoval uklidu lodenice. Jenom bych rad chtel vsechny pozadat, aby ta "nova" lednice nedopadla jako ta stara. Kdyz sme z ni uklizeli ty "sracky", tak to pomalu bylo na nehorlave skafandry, azbestove rukavice a plynovou masku. Opravdu z toho bylo na bliti. Tak jestli byste tam po akci nenechavali zbytky jidla "na priste"
Wallderámo
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
14. srp 2015 17:09 #4548
od Jirka
Pletivo, které dnes (v pátek) leželo na ohništi jsem schoval k pramicím u loděnice. Pokud jste to minule také nechali ležet na ohništi, což je dost na očích, je dost možné, že vše skončilo ve šrotu....Procházejí tam různá individua a např. nepotřebný kovový sud, který kdysi ležel u plotu jsem na vlastní oči viděl jak "uklízí".
Využiji příspěvku a připomínám dohodu (před 3 týdny), že v klubovně zůstane pouze 1 lednice (v lepším stavu).
Dík
Využiji příspěvku a připomínám dohodu (před 3 týdny), že v klubovně zůstane pouze 1 lednice (v lepším stavu).
Dík
- Wally
- Autor tématu
- Platinum Boarder
14. srp 2015 16:23 #4547
od Wally
Wallderámo
Ja mam taky technickou, nevidel ste nekdo katro nebo ten derovanej plech na grilovani? Ve stredu sme grilovali a dost sme museli improvizovat. Nevite nekdo kde to je?
Wallderámo
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
13. srp 2015 16:55 #4546
od Jirka
Vím, že jsem vám to sice neříkal, ale bylo by fajn, kdyby jste ve středu využili už vyndané čerpadlo nejen na kropení hřiště, ale nechali jej běžet a vodu nechali volně rozlévat v ploše trávníku po celou dobu hry. Stačí jen občas konec hadice posunout. Zvlášť v tomto suchu je zalévání nutností (tedy pokud chceme zelený trávník) a během této doby (cca 2-3 hod.) je tam jinak nutno setrvat, abychom uhlídali čerpadlo před nenechavci...dík
- Bobika
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
08. čvc 2015 08:16 #4541
od Bobika
Bobika odpověděl/a na téma: Loděnice
Tak doprava by neměla přesáhnout 7. 000,- Kč, bude to záviset na době pronájmu transportních zařízení.
Zda ho budeme chtít bych potřeboval vědět co nejdříve. nejlépe do konce příštího týdne.
Zda ho budeme chtít bych potřeboval vědět co nejdříve. nejlépe do konce příštího týdne.
- Jirka
- Moderator
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
06. čvc 2015 17:44 #4540
od Jirka
Včera jsem z dílny tahal štafle, abych ochutnal naše skvělé třešně a nějaké křesílko jsem tam zahlédl. Zvedací podnožku mělo, ale nebylo v moc "dobré kondici"
Moderátoři: Jirka, Bobika, Bařka
Vygenerováno za 0.497 sekund