Vodácký oddíl TJ Union Plzeň

V nezbytném jednotni, v pochybném svobodni a ve všem s pochopením.

check Loděnice

Více
15. srp 2024 09:42 #5241 od Ludek
Ludek odpověděl/a na téma: Loděnice
Teda já už jsem taky docela chcípák. :laugh:
Více
14. srp 2024 11:27 #5240 od Partigo
Partigo odpověděl/a na téma: Loděnice
Ahoj Ií
Kdybych si čárkoval nanuky do kolonky pro piva, tak jedině, že ta správná kolonka je již plná a pak bych udělal poznámku. Navíc nanuky v lednici hodně dlouho chyběly, takže jsem je nemohl konzumovat a ani si za ně dělat čárky někde jinde. A co se týče doktorského zákazu piva? Až tě chytí tzv. atak dny neboli pakostnice (je to metabolické onemocnění) a dva měsíce tě bude bolet palec u nohy tak, že nemůžeš nejen spát ale ani chodit, hezky rychle si rozmyslíš, co do sebe láduješ. A konec konců už ani ty čekuládové nanuky nemohu do sebe cpát, protože i náznak kakaa podporuje uvedenou nemoc bohatých.
Více
14. srp 2024 10:58 #5239 od Ii
Ii odpověděl/a na téma: Loděnice
Luďo,ty jsi načárkovanej ve správném řádku a Partigo - máš tam 13 piv,ale ta piva nikdo nevypil a chybí 13 nanuků..nemůžou to tedy být tvé čárky ve špatném sloupečku? Na druhou stranu to,že ti to doktor zakázal ještě neznamená,žes to nemoh vypít :-D

Gambáče už tam od května žádný nejsou...takže jestli je někdo vypil a načárkoval,tak to byly ňáký soukromý..ty nepočítam..
Džusíky chybí standartně.. a tentokrát i parta birellů..:-(

Jinak piva už se zas "kazí" v ledničce,nanuky tam hodim snad dneska..
Více
11. srp 2024 19:43 #5238 od Ludek
Partigo, co je možné je to, že blbě vidím, tak jsem to napsat místo na sebe na tebe, sorry, vyrovnám to již dovezenejma dvěma basama Prazdroje. Ber to jako sponzoring oddílu ode mě. Ale ten Gambáč mi tam nesedí. A to, že by se pivo v ledničce zkazilo, tos asi nemyslel vážně, že?
Více
11. srp 2024 13:22 #5237 od Partigo
Že je lednice prázdná, je v pořádku. Pivo by se jinak zkazilo. Ovšem nějaký chytrák (nějací chytráci) či chytračka svých třináct prazdrojů, dva gambáče a jednoho džusíka drze napsal(a) na můj účet. Já je nemohl vypít, neboť pro letošní rok mám pivo doktorsky zakázané. Takže z celého srdce tomu chytrákovi, chytrákům či chytračce přeji, aby jim mráz prodloužená záda roztrhnul. Partigo
Více
24. čvn 2024 09:46 #5235 od Ludek
Tak bohužel nedopadlo všechno úplně dobře, takže akci "S indiánkou do laguny" odkládám. Indiánka potřebuje trošku zvednout sedačky, nevejdou se mi pod ni nohy.
Více
16. čvn 2024 10:46 #5234 od Ludek
Když všechno dopadne dobře, tak vám příští úterý (25.června) představím svou krásnou novou žebrovku v akci "S indiánkou do Laguny".
Více
28. úno 2024 18:35 #5227 od Ludek
Vím, že bych to měl vědět, ale nevím. Ani nemůžu najít jarní brigádu v kalendáři akcí. Bude letos vynechaná, nebo se blbě koukám?
Více
23. čvc 2023 10:42 #5220 od Ludek
Nevím, který jedinec pořád obnovuje to chroští a cestě okolo plotu proti proudu. Měl jsem dojem, že jsme se domluvili, že se tam ta "zábrana" dělat nebude. Nebo už se ta domluva upravila? Z druhého soudku - ty zviřátka, co k nám lezou dírou v plotu. Nevím, co by se proti tomu dalo dělat. Nejspíš to jsou nutrie, které se roztomile rozmnožily. Ta jabloň u houpačky je sice už stará, ale kůru z ní asi nikdo z nás nestrhává. Nevím, jak je to s odlovem nutrií, prej mají hodně dobrý maso. Skoro před 50 lety jsem z nich jedl salám a byla to opravdu pochoutka. Třeba by nám s tím dokázal pomoct Láva.
Více
22. čvn 2023 12:20 #5217 od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Loděnice
Dnes byl odstraněn padlý strom před loděnicí.....
Více
12. čvn 2023 10:37 #5216 od Jirka
Padlý strom přes řeku, který je v blízkosti schodů u loděnice by měl být (podle opak. příslibu) 19-23.6. odstraněn. Povodí si na to musí připravit techniku...
Více
07. úno 2023 10:29 #5202 od Jirka
Zdejší, do určité doby hojně navštěvovanou, plovárnu na soutoku vynechali.....
Více
07. úno 2023 10:21 #5201 od Ludek
Jo, včera jsem to objevil na Fejsbůku. Ten cikánskej barák byl kdysi vlastně docela honosnej.
Více
07. úno 2023 10:18 #5200 od Jirka
Malé ohlédnutí za historií Jíkalky:
  • Wally
  • Avatar uživatele Wally Autor tématu
  • Platinum Boarder
  • Platinum Boarder
  • Creek style foreva... Zet - Director
Více
19. led 2023 07:48 #5197 od Wally
Wally odpověděl/a na téma: Loděnice
Dnešní TJ Union, zřejmě

Wallderámo
Přílohy:
Více
03. lis 2022 15:18 #5189 od Jirka
Už nyní ho nemám rád, protože buď on nebo nutrie rozplétá naše oplocení a ničí břeh podél plotu.
Stromy v loděnici jsou většinou jehličnany a jeden ořech, to by mu nemělo chutnat:
"Potrava
Živí se kůrou a lýkem listnatých stromů a keřů, jejich větvemi a kořeny. Vyhledává především vrby, olše, břízy a osiky. Na jaře a v létě konzumují i některé byliny........."
Více
03. lis 2022 15:05 #5188 od Ludek
Tohle je dílo velemilovaného zviřátka, které zřejmě sídlí poblíž naší loděnice. Podhryzané stromy jsou na pozemku mezi loděnicí a vratama. Docela by mě zajímalo, jestli ho stále budeme milovat, až nám podhryzne i naše stromečky v loděnici.
Přílohy:
Více
20. kvě 2022 09:30 #5142 od Partigo
Dohledal jsem si předmětný pozemek v kat. mapě (lze dohledat na cuzk.cz). Jestliže se někomu pronajímá kus o výměře 46 m2, bude to určitě proužek podél hranice se stavebním záměrem. To by mělo být v pohodě.
Přílohy:
Více
02. kvě 2022 20:12 #5135 od Ludek
Přečetl jsem to. Není z toho moc zřejmé, co nám z toho plyne (kromě odstranění těch vrat), protože ty čísla pozemků tam nejsou uvedena v mapě. Jinak - s tím jsme asi nějak bohužel museli počítat.
Více
02. kvě 2022 20:03 #5134 od Jirka
Usnesením Rady města Plzně z 25.4.2022
dojde v souvislosti s připravovanou výstavbou domu u přístupové cesty k loděnici ke změně výpůjčky pozemku
viz.příloha

Soubor přílohy:

Název souboru: 22_0363.pdf
Velikost souboru:164 kB
Přílohy:
Více
27. bře 2022 13:03 #5125 od Jirka
Kdosi vyvrátil a prakticky neopravitelně poškodil dveře do klubovny!

Příjemně by mě překvapilo, kdyby někdo zavolal a oznámil to, abychom to hned opravili
nebo vyměnili (věřím, že to neudělal schválně).

Takhle tam několik dní všichni třískají dveřmi (jinak nejdou zavřít) a ničí se další věci!

Než to vyřešíme, omezte vstupy do klubovny!
Více
23. led 2022 11:23 - 25. led 2022 14:01 #5117 od Jirka
V pátek 21.1.2022 byly opraveny a seřízeny dveře do malé loděnice, klubovny a vrátka k řece.
V neděli pak byl opraven vlek, zde děkuji za spolupráci Kodymu a Matymu!
Poslední úprava: 25. led 2022 14:01 od Jirka.
Více
14. dub 2021 12:43 #5076 od Jirka
Dnes byla uklizena vyhnilá vrba stojící vedle schodů k vodě.
Více
30. bře 2021 10:36 - 30. bře 2021 10:37 #5071 od Jirka
V úterý ráno 30.3. jsem při zalévání nově oseté trávy našel
odemčené dveře do boxů vedle klubovny.
Dveře někdo zamknul v otevřené poloze,
protože nebyly doklapnuté do rámu a západka zámku se dostala mimo rám dveří.
Zabezpečení bude chtít seřídit, protože nesignalizovalo otevřené dveře.
Poslední úprava: 30. bře 2021 10:37 od Jirka.
Více
21. úno 2021 19:01 #5067 od Jirka
V zimním období zavírejte dveře WC a koupelny do předsíně klubovny !

Předsíňka klubovny v zimě promrzá a hrozí popraskání potrubí apod.

Přesto, že je zima na ústupu, hrozba je stále aktuální.

Kdosi v minulých dnech tyto dveře nezavřel a zamrzlá voda poškodila baterii
umyvadla natolik, že voda nešla zastavit!
Díky upozornění Dominika se mi podařilo včera večer přivřít přívod
a dnes ji Žabák opravil. Díky Žabáku!
Moderátoři: JirkaBobikaBařka
Vygenerováno za 1.040 sekund

Vodácký oddíl TJ Union Plzeň, Radčická 4,  Plzeň

Copyright © 2014. All Rights Reserved.

Our website is protected by DMC Firewall!