Loděnice
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
09. čvn 2017 09:51 #4787
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Loděnice
Ve čtvrtek 8.6. v 19,45 hod. byla všechna světla v boxech (blíž ke klubovně) rozsvícená !

- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
08. čvn 2017 17:57 #4786
od Jirka
Středa 7.6.2017 ve 20,30 hod.= odemčené dveře do dílny !
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
29. kvě 2017 13:35 #4785
od Jirka
Vrátka na pozemek loděnice (od příjezdových vrat) byla dnes ráno otevřená (odemčená) dokořán!
- Ludek
-
- Expert Boarder
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
13. kvě 2017 08:25 #4776
od Ludek
Ludek odpověděl/a na téma: Loděnice
Já bysem se zašel podívat v ÚT nebo ČT. Kdyby byl někdo lichej.
- Wally
-
Autor tématu
- Platinum Boarder
-
- Creek style foreva... Zet - Director
13. kvě 2017 07:55 #4775
od Wally
Wallderámo
Wally odpověděl/a na téma: Loděnice
Neodstartujeme letošní nohejbálkovou sezonu na antuce? Kdo by chodil pravidelně si kopnout? Vyhovujem mi PO, ÚT neoo ČT
Wallderámo
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
03. kvě 2017 09:54 #4774
od Jirka
Zase odemčeno v loděnici!
V úterý (2.5.) jsem po 20 hod. procházel loděnicí a byla odemčená vrátka k řece. Přesvědčte se při odchodu, že jste vše zamkli!
Díky.
V úterý (2.5.) jsem po 20 hod. procházel loděnicí a byla odemčená vrátka k řece. Přesvědčte se při odchodu, že jste vše zamkli!
Díky.
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
13. led 2017 10:12 #4730
od Jirka
Včera (ve čtvrtek 12.1.) ve 23,15 jsem musel s Policií ČR projít přístupovou cestu k loděnici a následně i prostory loděnice. Policie se dostavila na zavolání pozorného nájemníka, který bydlí v činžovním domě u vrat k loděnici, protože si všiml "ruchu" u našich vrat. Při našem příchodu byla vrátka otevřená a zámek byl na jeden západ. Při následné obhlídce jsme objevili odemčenou šatnu k boxům, které jsou blíže klubovně! Naštěstí nedošlo k žádným škodám. Ten, kdo byl poslední v tomto týdnu v loděnici prostě nezamkl zmiňované boxy a vrata na pozemek k loděnici pouze na jeden západ.
Při odchodu z loděnice věnujte prosím pozornost řádnému zajištění objektů a ujistěte se o zamčení (někdy jsou dveře pouze zaklapnuté) ! Totéž platí o vjezdových vratech, která zamykejte na oba dva západy. Pokud je zamčeno pouze na jeden, lze rozkomíháním křídla vrat dosáhnout jejich otevření!
Při odchodu z loděnice věnujte prosím pozornost řádnému zajištění objektů a ujistěte se o zamčení (někdy jsou dveře pouze zaklapnuté) ! Totéž platí o vjezdových vratech, která zamykejte na oba dva západy. Pokud je zamčeno pouze na jeden, lze rozkomíháním křídla vrat dosáhnout jejich otevření!
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
13. led 2017 10:07 #4729
od Jirka
možná srandovní, ale potřebné, protože se řada zámků zamyká pouze na jeden západ a to třeba mohl být důvod proč dotyčný(á) neotočil klíčem ještě jednou....neb je tak zvyklý(á)
Podstata sdělení se ale trochu ztratila v dáli a rád bych, aby byla chvíli na očích, dovolím si proto ono sdělení znovu zopakovat v následujícím příspěvku.

Podstata sdělení se ale trochu ztratila v dáli a rád bych, aby byla chvíli na očích, dovolím si proto ono sdělení znovu zopakovat v následujícím příspěvku.
- Ludek
-
- Expert Boarder
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
13. led 2017 09:54 #4728
od Ludek
:-D Tam je srandovní slovíčko "oba". Taky by se mohlo napsat "na všechny západy". :-D
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
13. led 2017 09:44 #4727
od Jirka
Vím, chtěl jsem to dát do uvozovek a pokud jsem někoho pohoršil použitým výrazem, pak se mu omlouvám. V rychlosti jsem hledal co nejsrozumitelnější slova a "zamknout na dva západy" se často používá. Ale rád se poučím......
- Ludek
-
- Expert Boarder
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
13. led 2017 09:35 #4726
od Ludek
OK, nicméně si neodpustím - formulace "oba dva západy" je humorná.
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
13. led 2017 09:15 #4725
od Jirka
Včera (ve čtvrtek 12.1.) ve 23,15 jsem musel s Policií ČR projít přístupovou cestu k loděnici a následně i prostory loděnice. Policie se dostavila na zavolání pozorného nájemníka, který bydlí v činžovním domě u vrat k loděnici, protože si všiml "ruchu" u našich vrat. Při našem příchodu byla vrátka otevřená a zámek byl na jeden západ. Při následné obhlídce jsme objevili odemčenou šatnu k boxům, které jsou blíže klubovně! Naštěstí nedošlo k žádným škodám. Ten, kdo byl poslední v tomto týdnu v loděnici prostě nezamkl zmiňované boxy a vrata na pozemek k loděnici pouze na jeden západ.
- Bobika
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
15. pro 2016 08:42 #4719
od Jirka
Dobrá zpráva pro "buřtové gurmány" ! Vybavení klubovny bylo včera doplněno o několik zdařilých a užitečných jehel na opékání špekáčků... 
Délka 110 cm snad bude dostačující.

Délka 110 cm snad bude dostačující.
- Ludek
-
- Expert Boarder
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
08. pro 2016 09:43 #4718
od Ludek
Ovšem stát se může všechno. Jel jsem do loděnice takhle v létě, těsně poté, co jsem měl Emila opraveného a po technické. Zastavil jsem nad vraty, zatáhl ruční brzdu a vrata otevřel. Načež se ozvalo takové lupnutí a Emil se rozjel dolů, protože ručka povolila (něco se tam utrhlo). Zoufale jsem se snažil Emila brzdit, ale nakonec stejně skončil v šípkovém keři pod vraty. Radši zůstávejte nad svahem i v létě. Nemuseli byste mít takový postřeh a kliku jako já a auto by vám mohlo skončit buď ve vratech, nebo až v té bříze dole.

- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
08. pro 2016 09:34 #4717
od Jirka
Zdá se to možná zbytečné znovu připomínat, ale vzhledem k tomu, že se každoročně někomu "povede" nabourat vjezdová vrata do loděnice, znovu připomínám, že cesta k vratům někdy klouže i v létě natož pak v zimním období a to nemusí mrznout ! 
Proto, zastavujte nahoře nad svahem a po otevření vrat k nim teprve opatrně sjíždějte!!
Díky

Proto, zastavujte nahoře nad svahem a po otevření vrat k nim teprve opatrně sjíždějte!!
Díky
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
11. lis 2016 16:15 #4711
od Jirka
Na dnešek se celou noc svítilo v dílně !!
- Ludek
-
- Expert Boarder
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
31. říj 2016 19:35 #4709
od Ludek
Fajn, díky za nabídku, domlouval jsem se s Jirkou, že bych to v pátek nějak mohl zvládnout.
- Wally
-
Autor tématu
- Platinum Boarder
-
31. říj 2016 19:32 #4708
od Wally
Wallderámo
Wally odpověděl/a na téma: Loděnice
Pomůžu ti s tim po brigádě

Wallderámo
- Ludek
-
- Expert Boarder
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 0
31. říj 2016 10:30 #4707
od Ludek
Fucking weather!!! Jak tam dovezu sud a ostatní náležitosti na sobotní kalbu?
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
31. říj 2016 10:21 #4706
od Jirka
Dnes ráno 31.10.2016 byla dočasně uzavřena přístupová cesta k loděnici!
V uplynulém týdnu byl stržen zvýšený středový pás a cesta byla vyrovnána. Dnes byl (podle dohody) na cestu navezen "recyklát" z broušené asfaltové silnice, který bude nejpozději při sobotní brigádě 5.11.2016 rozhrnut a uválcován.
Do této doby do loděnice nezajíždějte.
Díky.
V uplynulém týdnu byl stržen zvýšený středový pás a cesta byla vyrovnána. Dnes byl (podle dohody) na cestu navezen "recyklát" z broušené asfaltové silnice, který bude nejpozději při sobotní brigádě 5.11.2016 rozhrnut a uválcován.
Do této doby do loděnice nezajíždějte.
Díky.
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
28. čvn 2016 14:34 #4681
od Jirka
Změna! Až ve čtvrtek 30.6. přijdou posekat trávu na pozemku před loděnicí. Sekání by mělo začít v cca 15,30 hod. a zřejmě bude dočasně omezen příjezd autem k loděnici!
Díky za pochopení.
Díky za pochopení.
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
28. čvn 2016 07:22 #4680
od Jirka
Na dnešní den se mi podařilo zajistit sekáče trávy na pozemku před loděnicí. Sekání by mělo začít v cca 15,30 hod. a zřejmě bude dočasně omezen příjezd autem k loděnici!
Díky za pochopení.
Díky za pochopení.
- Wally
-
Autor tématu
- Platinum Boarder
-
- Jirka
-
- Moderator
-
Méně
Více
- Obdržená poděkování 1
22. čvn 2016 11:47 #4676
od Jirka
S obrubníkem máš pravdu, počítalo se s dalším navezením antuky a pak by to mělo být akorát. Problém je, že by antuka v příliš silné vrstvě víc prášila (když se před hrou nekropí). Zařídím nápravu a ty prosím ukliď ty piliny

Moderátoři: Jirka, Bobika, Bařka
Vygenerováno za 0.332 sekund