!!!Pozor, pozor, pozor!!!
- Jirka
-
- Návštěvník
-
15. pro 2010 11:14 #2442
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
No jáá přece 
Neboj, není to žádný "krabicák" a je na něj mnoho kladných ohlasů. Navíc ti to bude po několika litrech stejně jedno

Neboj, není to žádný "krabicák" a je na něj mnoho kladných ohlasů. Navíc ti to bude po několika litrech stejně jedno

- Šuk
-
- Návštěvník
-
14. pro 2010 16:46 #2438
od Šuk
Šuk odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Lidí bude dost, akorát se nehlásí na WWW, ale jen přijdou jako za stara...
- Jirka
-
- Návštěvník
-
14. pro 2010 09:04 #2434
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Víno a rum Bobe nemusíš kupovat! Dodám ho z vlastních zdrojů-grátis.
- Šuk
-
- Návštěvník
-
13. pro 2010 13:59 #2432
od Šuk
Luďovi: Bordel po některých loděničních akcích měl neuvěřitelnou trvanlivost. V řádu měsíců...
13. pro 2010 11:47 #2429
od Šuk
Zdar všem, co se v pátek chystají vymlátit si v loděnici mozkovny. B3P jakožto pořadatel mě požádal, abych v pátek zatopil v loděnici - stane se, B3P zajistí alkoholy, ale akce se nezúčastní. Já, jakožto jeho pučmidrát nejspíš jen na krátko. Chci tímto poprosit účastníky akce, aby během víkendu provedli aspoň nějakej úklid, jinak budeme na konec sezony vzpomínat ještě na jaře. Děkujeme za všechny.
- Luděk
-
- Návštěvník
-
18. lis 2010 22:24 #2400
od Luděk
Luděk odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Dopadl jsem podobně jako Wally. Všecky papírky ze šrajtofle mi zmizely, dokonce zmizely i ty kovový kolečka a zbylo mi tam jenom trsátko. Nevíte někdo, kde by to všecko mohlo bejt?
18. lis 2010 15:01 #2398
od Wally
Wallderámo
Wally odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Po úterní kalbě postrádam černou tabatěrku s mýma kompletníma dokladama(OP, ŘP, kreditku, plzeňskou kartu, kartu rozhodčího ČSLH, kartičku do pojišťovny). Na Potravinách se to nenašlo, v Romanovo taxíku taky ne, u Klárky též ne a doma je taky nemam. Takže buď mi to někdo ukradl nebo nevim.
Prosim všechny co tam byli, ať se ještě jednou kouknou a kdyby něco, tak mě kontaktujte. Dík Wally
Prosim všechny co tam byli, ať se ještě jednou kouknou a kdyby něco, tak mě kontaktujte. Dík Wally
Wallderámo
- Šuk
-
- Návštěvník
-
19. říj 2010 22:33 #2350
od Šuk
Koordinace/dohoda naprd. Dneska mi Pulc psal, že nejede ani von, ani Walloun (píská). Teď večer mi říkal, že eště neni domluvenej s Mílou, takže vlastně neví. Já mam chuť se na to vykašlat, ale pokud pojede výprava, tak to třeba přehodnotim...
- Šuk
-
- Návštěvník
-
19. říj 2010 22:20 #2348
od Šuk
Sem myslel, že bych v ňáký výpravě snad i jel, ale prej Pulc i Wall odpískali a mam k dispozici jinou qualitní akci. Takže taky pískot... Bez plzeňských soukmenovců v hlavnim městě - to nejde:) Předpokládam, že Martin jede tokat, takže jako by tam nebyl...
))

13. říj 2010 07:38 #2334
od Wally
Wallderámo
Wally odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Pojedete někdo 22.10. do Práglu na výroční schůzy CNAWR?
www.facebook.com/#!/event.php?eid=158939224129076&index=1
www.facebook.com/#!/event.php?eid=158939224129076&index=1
Wallderámo
Vygenerováno za 0.397 sekund