!!!Pozor, pozor, pozor!!!
- Jirka
-
- Návštěvník
-
24. bře 2011 09:48 #2572
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Nemohu nereagovat !!

Včera 23.03. po 18 hod. zůstala otevřená celá vrata na vjezdu k loděnici !
Žlutý kvítek to nebyl(v době jejich odchodu ještě byli v loděnici další členové) ! Vjezd k loděnici je omezený na nejnutnější případy a pokud tam už někdo vjíždí je třeba, aby po průjezdu vraty zvedl zadek a šel zamknout...manuál, jak na to-snad netřeba

Včera 23.03. po 18 hod. zůstala otevřená celá vrata na vjezdu k loděnici !
Žlutý kvítek to nebyl(v době jejich odchodu ještě byli v loděnici další členové) ! Vjezd k loděnici je omezený na nejnutnější případy a pokud tam už někdo vjíždí je třeba, aby po průjezdu vraty zvedl zadek a šel zamknout...manuál, jak na to-snad netřeba

- Jirka
-
- Návštěvník
-
23. bře 2011 21:07 #2571
od Jirka
Nic podstatného, platný územní plán pro toto místo je v této chvíli už víceméně "mrtvý"...protože se v blízkosti playspotu počítalo s průtahem. Zelenou dostal obchvat.

- Jirka
-
- Návštěvník
-
23. bře 2011 13:44 #2567
od Jirka
Naše anabáze s pozemky u playspotu spěje do finále! Komise pro nakládání s majetkem dala souhlas:
PROM+KŘTÚ/6 A Výpůjčka – nájem části pozemku p.č. 9392/1, k.ú. Plzeň – TJ Union Plzeň
KNM doporučuje RMP schváli uzavření smlouvy o výpůjčce na část pozemku 9392/1 o výměře 268 m² z celkové výměry 10374 m², zahrada, k.ú. Plzeň, s Tělovýchovnou jednotou Union Plzeň, IČ 00519863, se sídlem Radčická 4, Plzeň, za účelem provozování sportovní a kulturní činnosti. Smlouva o výpůjčce bude uzavřena na dobu určitou a to na 10 let.
Vypůjčitel bude respektovat platný územní plán a ÚSES K50/138 (územní systém ekologické stability).
Souhlasí 11
...a nyní již zbývá jen souhlas Rady města Plzně
PROM+KŘTÚ/6 A Výpůjčka – nájem části pozemku p.č. 9392/1, k.ú. Plzeň – TJ Union Plzeň
KNM doporučuje RMP schváli uzavření smlouvy o výpůjčce na část pozemku 9392/1 o výměře 268 m² z celkové výměry 10374 m², zahrada, k.ú. Plzeň, s Tělovýchovnou jednotou Union Plzeň, IČ 00519863, se sídlem Radčická 4, Plzeň, za účelem provozování sportovní a kulturní činnosti. Smlouva o výpůjčce bude uzavřena na dobu určitou a to na 10 let.
Vypůjčitel bude respektovat platný územní plán a ÚSES K50/138 (územní systém ekologické stability).
Souhlasí 11
...a nyní již zbývá jen souhlas Rady města Plzně
16. úno 2011 20:53 #2538
od Pulec
Pulec odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Ahojte,
začali jsme pracovat na organizaci závodů na Kalikováku, kdo máte opravdový zájem něco pro to udělat, prosím pošlete mi mejla. Samozřejmě kromě těch, které už mejlem otravuju. Úkolů máme navybranou:-)
Díky Pulec
začali jsme pracovat na organizaci závodů na Kalikováku, kdo máte opravdový zájem něco pro to udělat, prosím pošlete mi mejla. Samozřejmě kromě těch, které už mejlem otravuju. Úkolů máme navybranou:-)
Díky Pulec
- Jirka
-
- Návštěvník
-
03. úno 2011 15:15 #2533
od Jirka
Díky. Všiml jsem si toho a zapomněl jsem na to upozornit. Choďte nebo noste levou polovinou. Tohle bude muset počkat na jaro. Beton před vraty se dost zvedl (kořeny,mráz?) a ta jdou otevřít cca 1/2m. Tohle už nevyřešíme rozbitím beton.desky, ale budeme muset odkopat

03. úno 2011 11:40 #2532
od Ii
Ii odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Když jsme byli v loděnici v úterý, tak tam ty štafle stoprocentně byly, protože jsme je používali...stály ve velký loděnici... a ještě k závadám z jiného soudku - u velký loděnice nejde otevřít pravá část vrat... zadrhávají se ještě mnohem víc než dřív o bouli před nimi..
- Jirka
-
- Návštěvník
-
03. úno 2011 10:20 #2531
od Jirka
Zjistil jsem, že v loděnici silně protéká voda ze splachování (závady včas hlašte nebo opravte!). Opravit se mi to nepodařilo a zítra tam jdu s instalatérem. Nenašel jsem malé štafle, v loděnici nejsou....nemá je mládež ve své loděnici? Budeme je potřebovat!
Díky
Díky
- Jirka
-
- Návštěvník
-
14. led 2011 18:17 #2489
od Jirka
Hotovo, díky všem, kteří přišli pomoci zajistit loděnici před povodní.
Elektřina je centrálně odpojena a mimo skladu lodí nikdo nikam nelezte.
Díííky
Elektřina je centrálně odpojena a mimo skladu lodí nikdo nikam nelezte.
Díííky
- Jirka
-
- Návštěvník
-
14. led 2011 15:03 #2486
od Jirka
Podle situace očekávám, že budeme muset ještě dnes utěsnit všechny dveře (klubovna, šatny) v loděnici. Vzestup hladin vč. stavu na Hracholuskách je nad očekávání vyšší a v této chvíli je jisté, že k přelivu z hráze dojde ještě dnes večer nebo v noci. Poté odhadovaný průtok vysoce překročí hodnoty pro bezpečnost v loděnici.
Pokud chcete zítra odjet, máte do 16,30 hod. možnost vstupu do šaten apod. Pak budou prostory zabezpečeny!
Pokud chcete zítra odjet, máte do 16,30 hod. možnost vstupu do šaten apod. Pak budou prostory zabezpečeny!
- Helena
-
- Návštěvník
-
13. led 2011 20:51 #2482
od Helena
Helena odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Na Klabavu bych taky jela.
- Jirka
-
- Návštěvník
-
12. led 2011 20:35 #2473
od Jirka
Zkus Pavla Sikytu ( 737 829 373) z půjčovny lodí H2O na Bílé Hoře. Pokud to nedělá sám, určitě ti dá kontakt. Řekni mu, že jsi ode mne

- Šuk
-
- Návštěvník
-
12. led 2011 13:46 #2472
od Šuk
Šuk odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Určitě jo, k Dušanovi je to 40 min, služebnim autem i rychlejš...
- Šuk
-
- Návštěvník
-
10. led 2011 10:18 #2460
od Šuk
Šuk odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Kdo půjčí, event. dá tip na někoho, kdo by půjčil... Sháním lyže - sjezdovky + vše potřebné pro Tondu na první pokusy. Boty vel. 27 - 28, bylo by to cca na týden do Kerkonoš, ať si chlapec vozkouší... Díky za příp. info... Tomáš Souček.
23. pro 2010 10:32 #2443
od Kralik
Kralik odpověděl/a na téma: Re:!!!Pozor, pozor, pozor!!!
Ahoj Lidi,
jestli nekdo mate zajem bezet v dubnu pulmaraton v Praze, tak se mi prihlaste do pristi stredy, zaridim vam prihlasku a zaplaceni. Do konce roku je totiz sleva na startovnem, pak je to drazsi. Pokud se rozhodnete pozdeji, tak si to zaridte sami, je to vsechno pres internet. Zatim bezim ja, Jirka a Petan. Veskere dostupne info najdete na www.pim.cz
jestli nekdo mate zajem bezet v dubnu pulmaraton v Praze, tak se mi prihlaste do pristi stredy, zaridim vam prihlasku a zaplaceni. Do konce roku je totiz sleva na startovnem, pak je to drazsi. Pokud se rozhodnete pozdeji, tak si to zaridte sami, je to vsechno pres internet. Zatim bezim ja, Jirka a Petan. Veskere dostupne info najdete na www.pim.cz
Vygenerováno za 0.465 sekund