ČPV Otava
18. dub 2017 20:11 #4759
od Kralik
Kralik odpověděl/a na téma: ČPV Otava
Martine, máš ještě místo? Docela bych si k Tobě vlezl do auta, během soboty bych také rád dorazil domů, protože předpověď je nic moc a já mám doma taky fůru práce. V pátek mohu odjet z loděnice cca v 17h nebo pokud pojedeš přes Doubravku, tak mohu nastoupit někde tam... Co Ty na to?
18. dub 2017 09:55 #4751
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: ČPV Otava
Ahoj všem,
příroda se proti nám spikla
a přesto, že napadl sníh, došlo k výraznému ochlazení (a další bude následovat). Pro nízký stav vody, bez vyhlídky zlepšení do konce týdne, musíme ČPV Otava 2017 zrušit. Tato informace bude rozeslána všem oddílům v adresáři ČSK VT.
Děkuji, zachovejte nám přízeň.
Jiří Mrkos
předseda TJ Union Plzeň, z.s.
příroda se proti nám spikla

Děkuji, zachovejte nám přízeň.
Jiří Mrkos
předseda TJ Union Plzeň, z.s.
17. dub 2017 15:06 #4750
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: ČPV Otava
Ahoj všem,
momentálně to s akcí 22.4. nevypadá dobře, ve "hře" je i náhradní termín i řeka ve stejné lokalitě, ale situace se bude zítra ráno vyhodnocovat a následně do cca 10 hod. (18.4.) uděláme rozhodnutí.
Díky za zájem a pochopení.
Jirka
momentálně to s akcí 22.4. nevypadá dobře, ve "hře" je i náhradní termín i řeka ve stejné lokalitě, ale situace se bude zítra ráno vyhodnocovat a následně do cca 10 hod. (18.4.) uděláme rozhodnutí.
Díky za zájem a pochopení.
Jirka
16. úno 2017 06:56 #4731
od Kralik
Kralik odpověděl/a na téma: ČPV Otava
Ahoj všem,
do propozic ČPV Otava jsem na Jirkovo žádost hodil odkaz na přihlašovací tabulku.
Moje poznámka na okraj: Kdo se přihlásí přímo přes kalendář akcí, tak bude navíc automaticky informován mailem při změně či úpravě propozic akce v kalendáři.... Vedoucímu akce, to navíc vytvoří další podobnou tabulku účastníků akce...
do propozic ČPV Otava jsem na Jirkovo žádost hodil odkaz na přihlašovací tabulku.
Moje poznámka na okraj: Kdo se přihlásí přímo přes kalendář akcí, tak bude navíc automaticky informován mailem při změně či úpravě propozic akce v kalendáři.... Vedoucímu akce, to navíc vytvoří další podobnou tabulku účastníků akce...
15. pro 2016 08:54 #4720
od Jirka
Jirka vytvořil/a téma: ČPV Otava
Dobrá zpráva!
Správa Národního parku Šumava včera souhlasně reagovala na naši žádost o povolení vyjímky ze zákona pro pořádání závodu ČPV Otava 2017 ve 2 možných termínech (to abychom měli lepší možnost reagovat na aktuální vývoj počasí) a zahájila v této věci správní řízení podle §43 odst.3 ZOPK.
Správa Národního parku Šumava včera souhlasně reagovala na naši žádost o povolení vyjímky ze zákona pro pořádání závodu ČPV Otava 2017 ve 2 možných termínech (to abychom měli lepší možnost reagovat na aktuální vývoj počasí) a zahájila v této věci správní řízení podle §43 odst.3 ZOPK.
Vygenerováno za 0.277 sekund