Vodácký oddíl TJ Union Plzeň

V nezbytném jednotni, v pochybném svobodni a ve všem s pochopením.

times Olympijský park 2016

Více
29. čvc 2016 16:48 #4695 od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Olympijský park 2016
Ahoj všem,
VĚNUJTE PROSÍM POZORNOST NÁSLEDUJÍCÍM INFORMACÍM !

Děkuji všem, kteří potvrdili aktivní účast na Olympijském parku v Plzni za Plazou. Samozřejmě děkuji i těm, kteří se třeba ani neozvali, ač tak slíbili (i to je zkušenost). Olympijský park má slavnostní zahájení v pátek 5.8. od 20 hod. Za naší TJ Union Plzeň budou přítomni zástupci 3 oddílů (kopaná, stolní tenis, kanoistika tj. celkem cca 9 lidí, kteří se budou držet následujících pokynů). Nástup a vůbec celý průběh slavnostního zahájení viz. od pořadatele +doplnění:

Termín: 5.8.
Sraz na místě - hned za lávkou ve sportovní části kempu nejpozději v 19.00!!! Účast naší TJ s oddíly projednal a zajistil J. Mrkos.
Na místě budou všichni ze sportovních klubů, nejméně alespoň jeden zástupce, za každý klub či v nejhorším případě alespoň jeden za sektor!!! Každý člen
sportovního klubu bude oblečen v dresu/oblečení jeho sportovního klubu. Naši zástupci obdrží jednotná trička, která do pátku 29.7. zajistím.
Prosím, pokud to bude jen trochu možné, aby sportovci měli své sportovní náčiní s sebou - koloběžky, pálky, rakety, míče...(kanoisté pádla C1 a K1)
Kluby budou na místě srazu seřazeny dle sektorů, za každý sektor půjde v čele vlajkonoš s cedulí s piktogramem a názvem sektoru. Kontaktní osobou na místě bude za sport Petr Hanzlík, za OPM Denisa Krylová. OPM vysvětlí klubům na místě, co se bude dít.
19.50 přesun sportovců na lávku dle předem určeného a na místě provedeného pořadí
20.00 na vyzvání moderátorem nastupují kluby v čele s vlajkonoši před podium, zástupci klubů se řadí ZA VLAJKONOŠE, nikoliv vedle něho. Tzn. že kluby vytvoří vedle sebe stojící zástupy, v čele vždy vlajkonoš s příslušnou cedulí.
20.01-20.18 - "defilé" sportovních klubů před podiem, zástupy stojí před podiem, zdraví diváky.
20.18 - moderátor vyzve kluby, aby se posadily do hlediště
20.18-20.20- kluby si sedají na předem vyznačená místa v hledišti

Termín 6-7.8.
Měly by být na playspotu závody. Když už to tak vyšlo, prezentujeme to jako naši snahu k obohacení programu. Hlavní organizátor P. Martínek.
Lze předpokládat, že zde bude větší účast publika než jindy. Pokud by byl ze strany veřejnosti zájem, prosím o umožnění si plavbu v pauzách vyzkoušet nebo (nejlépe) odkázat na dny od 8.8. pondělí, kdy budeme mít vhodnější lodě u lávky níže přes řeku. Podle plánů pořadatele by měl být od protějšího břehu vytvořen pontonový most ke kterému bude od protějšího břehu níže po proudu natažen vlek. Všechno to jsou plány, nevím, jak to bude vypadat reálně, ale byli výslovně upozorněni, aby natažený vlek směřoval mimo prostor playspotu i nástupního mola.

Termín 8-21.8.
Lodě v areálu Plazy budou od 8.8. (pondělí). Budou to cca 2x C2 a 2xK1 s potřebným vybavením. Měl by tam stát i velký stan pro nás. Služby za náš oddíl budou dle rozpisu(viz.příloha stránky
docs.google.com/spreadsheets/d/1s65Zp8oh...t?pref=2&pli=1#gid=0
+ uvítám pokud se další připojí). Nástup nejlépe 1/2 hod před vlastním otevřením Olymp.parku tj ve všední den 15,30-20 hod. a v sobotu a neděli 11,30-20h.
Možnost vyzkoušení budou mít zájemci z mola, které by mělo být vlevo nad mostkem přes řeku. Dráty na branky jsme tam včera ve vydatném dešti natáhli, břeh vysekali a branky se tam zavěsí příští týden (někdo?) nebo až v pondělí 8.8. (ten den konající služba).

Pokud máte nějaké dotazy, reagujte obratem. Příští týden jsem mimo ČR a pokud budu vědět, pokusím se je ještě zodpovědět. Pořadatelé, ale ještě stále "tvoří".

Díky za pozornost a vaši ochotu. Věřte, že se současným přístupem není vůbec jednoduché vytvářet kladný a pestrý obraz činnosti naší TJ pro veřejnost, představitele Města Plzeň a další. A věřte, že to potřebujeme....

Ahoj Jirka.
Více
13. čvc 2016 13:35 #4692 od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Olympijský park 2016
Díky Králíku, odkaz na tabulku jsem přidal i do textu akce. Je to pro všechny přehledné a snadné se přihlásit.
  • Kralik
  • Avatar uživatele Kralik Autor tématu
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Více
13. čvc 2016 10:19 #4691 od Kralik
Kralik odpověděl/a na téma: Olympijský park 2016
1) Jirko, osobně to neberu, jen mi připadne, že lidi neumí "číst nebo se zeptat" - zjistit své zapomenuté heslo nebo přihlašovací jméno jde přes menu Přihlášení... tam jsou odkazy....

2) Naší diskuzi k Olympijskému parku jsem přesunul do nového diskuzního vlákna.

3) Jednoduchá tabulka pro přihlášení pomocníků na tuto akci je zde:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1s65Zp8oh7u1-OXq9E21aqM7a0PTH4f-T9I3uAo7crds/edit#gid=0
Více
13. čvc 2016 09:21 #4690 od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Olympijský park 2016
Ok, Králíku neber to nějak osobně, prostě někteří se nepřihlašovali dlouho a už si zřejmě nepamatují své heslo apod. V tuto chvíli ( v zájmu operativnosti) prostě stačí, když mi alespoň zavolají své možnosti nebo napíší email. Vzhledem k tomu, že ještě mohou přijít různé změny, přihlášení ihned dostanou potřebné informace přímo ode mne.
Uvítám ale, když by jsi připravil tabulku (obdobně jako na Otavu) s možností, aby se do jednotlivých dnů (v termínu od 8-21.8. a to ve všední den 16-20h a v sobotu a neděli 12-20h) mohli lidé také zapisovat přímo. Ty, kteří se mi přihlásí telefonicky nebo emailem dopíši.
Díky.
  • Kralik
  • Avatar uživatele Kralik Autor tématu
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Více
13. čvc 2016 09:01 - 13. čvc 2016 09:02 #4689 od Kralik
Kralik odpověděl/a na téma: Olympijský park 2016
OK,
každopádně ty akce v kalendáři můžu založit (pokud bude zájem a budu mít potřebné informace k založení akce (datum a "vedoucí akce").

Problémy s přihlašováním v kalendáři akcí? Jaké problémy? Ke mě se tato informace nedostala. Zrovna toto jsem testoval cca týden v testovací verzi našich stránek před instalací nové verze kalendáře. Vše fungovalo jak má.

Každopádně se přihlašuje takto (tuto informaci lze najít i v horním menu O WEBU - OTÁZKY A ODPOVĚDI):

Jak se přihlásit nebo odhlásit z akce?

1) Přihlásit se na stránky.
2) Kliknout na akci, kam se chci přihlásit nebo z ní odhlásit.
3) Úplně dole zaškrtnout čtvereček u textu "Chci se zúčastnit této akce" nebo "Chci se odhlásit z této akce".
4) Napsat vzkaz vedoucímu akce (nemusí se vyplňovat).
3) A vše potvrdit klikem na "Přihlásit" nebo na "Odhlásit".
Poslední úprava: 13. čvc 2016 09:02 od Kralik.
Více
13. čvc 2016 08:10 #4688 od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Olympijský park 2016
Omlouvám se, ale okolo organizace Olympijského parku stále panují zmatky a stále se něco mění (poslední schůzka byla včera), ale o ježdění na playspotu ani nejde. Se závody 6 a 7.8. se už ale počítá. Aby se veřejnost mohla svézt na lodi, došli pořadatelé k tomu, že bude vymezen prostor nad lávkou přes řeku (viz. v emailu odeslaná mapka s vyznačením branek) kde bude zajištěn přístup k řece, vybudováno molo k nástupu do lodi. Zřejmě bude sloužit i pro nástup na padelboard, který si budou moci lidé vyzkoušet pod lávkou. Tady budeme potřebovat pár lodí s vybavením (ještě se zpřesní) a cca 4-5 lidí denně, kteří pomůžou zájemcům s oblečením a nástupem, případně je doprovodí na vodě. Vzhledem k tomu, že už mám první přihlášené a reakce lidí s problémy s přihlašováním, sdělte prosím neprodleně své možnosti zapojení na můj email (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) a o dalším budete informováni touto cestou. Ještě připomenu, že se jedná o zajištění "služby" ve dnech 7-21.8. ve všedních dnech od 16 do 20 hod. a v sobotu a neděli 12-20 hod.
Díky.
  • Kralik
  • Avatar uživatele Kralik Autor tématu
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
Více
13. čvc 2016 07:43 - 13. čvc 2016 07:49 #4687 od Kralik
Kralik vytvořil/a téma: Olympijský park 2016
Ahoj, můj příspěvek k akci Olympijský park Plzeň 2016:

Moje pomoc může být zatím ta, že mohu založit playspotové akce v kalendáři na jednotlivé dny této události - k tomu, ale potřebuji znát: jméno hlavního vedoucího (klíčníka) a datum, kdy si tento klíčník vezme akci na starost + jednoduché propozice akce. (Pak se na každý den mohou přihlásit další pomocníci z řad našeho oddílu.)
Poslední úprava: 13. čvc 2016 07:49 od Kralik.
Moderátoři: JirkaBobikaBařka
Vygenerováno za 0.318 sekund

Vodácký oddíl TJ Union Plzeň, Radčická 4,  Plzeň

Copyright © 2014. All Rights Reserved.


Our website is protected by DMC Firewall!