Provoz playspotu Kalikovák
- Jirka
-
- Návštěvník
-
31. čvc 2012 09:43 #3609
od Jirka
Jirka odpověděl/a na téma: Provoz playspotu Kalikovák
S vodou (někdy i s turbínou) je to "slabší", ale mám za to, že je na Povodí náš požadavek na vyšší průtok od 22.8. do 26.8. Samozřejmě pokud nenastanou mimořádné situace (povodně či naopak sucha).
- Vláďa B. - Bára
-
- Návštěvník
-
13. čvn 2012 18:38 #3548
od Vláďa B. - Bára
Vláďa B. - Bára odpověděl/a na téma: Provoz playspotu Kalikovák
Jó, jó, hasiči
- nějak se s tím pihňali. Budu muset kluky céčkaře z "Pobřežní hlídky" trochu poškádlit

- JIrka
-
- Návštěvník
-
13. čvn 2012 13:42 - 13. čvn 2012 13:43 #3547
od JIrka
JIrka odpověděl/a na téma: Provoz playspotu Kalikovák
UPOZORĚNÍ !
Dnes, když jsem přišel otevřít playspot VZS, našel jsem vrátka u mostku přes náhon vyvrácená a následně jsem zjistil, že jsou oba zámky do šachty k navijákům poškozené natolik, že nejdou odemknout. Také kabely koncového spinače byly odtržené. S dost náročným odstraněním obou zámků nakonec pomohli VZS přivolaní hasiči. Ušetřilo nám to dost práce. I jim to trvalo s jejich nářadím přes hodinu. K navijákům se naštěstí nikdo nedostal. Kabely koncového spinače jsem prozatím provizorně spojil, abych vyhověl požadavku VZS k absolvování plánovaného školení. Panty branky jsou již narovnané, zámek na ní je v pořádku a zůstal původní.
K navijákům jsou oba zámky vyměněny!
Dnes, když jsem přišel otevřít playspot VZS, našel jsem vrátka u mostku přes náhon vyvrácená a následně jsem zjistil, že jsou oba zámky do šachty k navijákům poškozené natolik, že nejdou odemknout. Také kabely koncového spinače byly odtržené. S dost náročným odstraněním obou zámků nakonec pomohli VZS přivolaní hasiči. Ušetřilo nám to dost práce. I jim to trvalo s jejich nářadím přes hodinu. K navijákům se naštěstí nikdo nedostal. Kabely koncového spinače jsem prozatím provizorně spojil, abych vyhověl požadavku VZS k absolvování plánovaného školení. Panty branky jsou již narovnané, zámek na ní je v pořádku a zůstal původní.
K navijákům jsou oba zámky vyměněny!
Poslední úprava: 13. čvn 2012 13:43 od Jirka.
- Jirka
-
- Návštěvník
-
13. čvn 2012 08:25 #3544
od Jirka
K dnešnímu playspotu aktuální informace:
Vzhledem k tomu, že turbíně nějak zachutnalo mazivo, bude zřejmě nutné její provoz omezit na minimum. Pokud si budete chtít odpoledne (po 15h už to bude možné) zajezdit, raději se u mne informujte.
Vzhledem k tomu, že turbíně nějak zachutnalo mazivo, bude zřejmě nutné její provoz omezit na minimum. Pokud si budete chtít odpoledne (po 15h už to bude možné) zajezdit, raději se u mne informujte.
- Jirka
-
- Návštěvník
-
11. čvn 2012 09:03 #3525
od Jirka
Pro zájemce o trénink na playspotu:
Ve středu 13.6. má VZS přislíbený průtok na Mži 6 m3. Její školení začíná v 9 hod. a končí v 16 hod. Lze předpokládat, že dostatečný průtok (na provoz playspotu) potrvá až do večera.
Ve středu 13.6. má VZS přislíbený průtok na Mži 6 m3. Její školení začíná v 9 hod. a končí v 16 hod. Lze předpokládat, že dostatečný průtok (na provoz playspotu) potrvá až do večera.
- Jirka
-
- Návštěvník
-
28. kvě 2012 14:15 #3499
od Jirka
Krom účtu jsem k lanu nic nedostal. Jedině zpětně zjistit přes Ríšu, který ho měl od známého.
Díky všem zúčastněným za výměnu a připisuji vám brig.hodiny.
Dík patří i těm, kteří v pátek pomohli zlikvidovat sklánějící se ořech v loděnici. Brigádu jsem vám již v pátek zapsal. Oprava střechy na chatce u playspotu byla provedena během dnešního dopoledne.
Díky všem zúčastněným za výměnu a připisuji vám brig.hodiny.
Dík patří i těm, kteří v pátek pomohli zlikvidovat sklánějící se ořech v loděnici. Brigádu jsem vám již v pátek zapsal. Oprava střechy na chatce u playspotu byla provedena během dnešního dopoledne.
- Kubánec
-
- Návštěvník
-
28. kvě 2012 08:16 #3497
od Kubánec
Kubánec odpověděl/a na téma: Provoz playspotu Kalikovák
Zdarec,
lana vedoucí do vody jsme s Mouchou, Ií a Šavlíkem vyměnili, nakonec to bylo na 5hod práce.. Dál nějaký drobný opravy, nátěry apod.
Jirko, nemáš pls ty nebo Směch nějakej doklad o nosnosti lan? Toto lano má duši, takže nosnot bude asi trochu menší, doufám, že jenom trochu.
Díkes všem, co pomohli. K
lana vedoucí do vody jsme s Mouchou, Ií a Šavlíkem vyměnili, nakonec to bylo na 5hod práce.. Dál nějaký drobný opravy, nátěry apod.
Jirko, nemáš pls ty nebo Směch nějakej doklad o nosnosti lan? Toto lano má duši, takže nosnot bude asi trochu menší, doufám, že jenom trochu.
Díkes všem, co pomohli. K
- Šavlík
-
- Návštěvník
-
25. kvě 2012 12:16 #3493
od Šavlík
Šavlík odpověděl/a na téma: Provoz playspotu Kalikovák
Dneska dorazím na kácení a zítra, jestli to bude potřeba, tak bych dorazil na měnění lan. Nevím kolik lidí jde, aby se nás tam pak nemotalo 20.
- Jirka
-
- Návštěvník
-
25. kvě 2012 08:33 #3492
od Jirka
Ořechu je škoda(proto jsme také tak dlouho váhali), ale je nevyhnutelné ho porazit.
Smazy právě potvrdil DNEŠNÍ kácení v cca 17 hod. Bude to dost práce a uvítám pokud vás přijde víc. Hodila by se i další pila dole na zemi!
Když to vyjde, hned příští týden vyměníme plot a můžeme upravit hřiště.
Díky.
Smazy právě potvrdil DNEŠNÍ kácení v cca 17 hod. Bude to dost práce a uvítám pokud vás přijde víc. Hodila by se i další pila dole na zemi!
Když to vyjde, hned příští týden vyměníme plot a můžeme upravit hřiště.
Díky.
- Jirka
-
- Návštěvník
-
24. kvě 2012 13:26 - 24. kvě 2012 13:44 #3486
od Jirka
1)Pro Kubu:
S mou přítomností v sobotu si nejsem jistý, ale pro všechny případy dám lano z kotelny k navijákům.
Jako vzpěry by snad šlo použít trámky před loděnicí?!
Nátěr jsem konzultoval s Bohoušem a nabízí se zinková barva, která by to mohla trvaleji ochránit. Koupím ji a se štětcem ji dám také k navijákům.
2)Pro Mouchu:
Lepenka snad do zítra bude a dám ji do boudy, hřebíky máš! Ještě ověřím možnost přivaření!
Po odborné konzultaci musíme přistoupit k poražení značně vychýleného ořechu v loděnici vedle dílny, který se opírá o střechu. Co se dělo se střechou během úterní bouřky si nepřejte vidět. Uvažovaná úprava střechy to vyřeší velmi krátkou dobu(navíc se do ní nikdo nehrne!) a potřebujeme postavit nový plot a zhotovit nový povrch hřiště a tyto práce je lepší udělat poté, až ořech zmizí. Jinak to můžeme všechno znovu poškodit.
S mou přítomností v sobotu si nejsem jistý, ale pro všechny případy dám lano z kotelny k navijákům.
Jako vzpěry by snad šlo použít trámky před loděnicí?!
Nátěr jsem konzultoval s Bohoušem a nabízí se zinková barva, která by to mohla trvaleji ochránit. Koupím ji a se štětcem ji dám také k navijákům.
2)Pro Mouchu:
Lepenka snad do zítra bude a dám ji do boudy, hřebíky máš! Ještě ověřím možnost přivaření!
Po odborné konzultaci musíme přistoupit k poražení značně vychýleného ořechu v loděnici vedle dílny, který se opírá o střechu. Co se dělo se střechou během úterní bouřky si nepřejte vidět. Uvažovaná úprava střechy to vyřeší velmi krátkou dobu(navíc se do ní nikdo nehrne!) a potřebujeme postavit nový plot a zhotovit nový povrch hřiště a tyto práce je lepší udělat poté, až ořech zmizí. Jinak to můžeme všechno znovu poškodit.
Poslední úprava: 24. kvě 2012 13:44 od Jirka.
24. kvě 2012 12:29 #3483
od Kubanec
Kubanec odpověděl/a na téma: Provoz playspotu Kalikovák
Zdarec,
na sobotu ca od 9ti hodin vyhlašuji akci výměna dolních lan PlaySpotu, viz kalendář akcí. Chtělo by to alespoň 2 - 3 lidi. Bude to tak na 3hod.
Lanové svorky mám koupené, potřebuji zajistit (nehlašte se všichni):
- 2, lépe 4 špalky na podepření desek spotu dl. 1,2m
- flexu
- nářadí, zejm. klíče stranové a golové vel. 13,14
- pokud možno nějaký gumo-asfaltový lak na ochranu částí lan, co jsou trvale ve vodě.
Pokud zbude čas a uznáme to za vhodné, můžeme vyměnit i horní lana co jdou do navijáků. To ale není kritické, ta kdyby prdla, tak se spot nezničí, jen to klesne dolů.
Pokud bude čas a nálada, můžeme udělat nové a lepší boční křídla, by se mohlo trochu jezdit i za málo vody.
Kubánec
na sobotu ca od 9ti hodin vyhlašuji akci výměna dolních lan PlaySpotu, viz kalendář akcí. Chtělo by to alespoň 2 - 3 lidi. Bude to tak na 3hod.
Lanové svorky mám koupené, potřebuji zajistit (nehlašte se všichni):
- 2, lépe 4 špalky na podepření desek spotu dl. 1,2m
- flexu
- nářadí, zejm. klíče stranové a golové vel. 13,14
- pokud možno nějaký gumo-asfaltový lak na ochranu částí lan, co jsou trvale ve vodě.
Pokud zbude čas a uznáme to za vhodné, můžeme vyměnit i horní lana co jdou do navijáků. To ale není kritické, ta kdyby prdla, tak se spot nezničí, jen to klesne dolů.
Pokud bude čas a nálada, můžeme udělat nové a lepší boční křídla, by se mohlo trochu jezdit i za málo vody.
Kubánec
- Jirka
-
- Návštěvník
-
22. kvě 2012 07:58 #3482
od Jirka
AliZ napsal:
Tranquilo, hombre !
Čtu to až nyní a děkuji Ali za reakci a Králíkovi za klid, který zachoval. Na úterky zatím zapiš mne, než najdu náhradníka.Wally, klid, krátíš si život. Myslím, že Králík dělá co může
Tranquilo, hombre !
Vygenerováno za 0.415 sekund